Bekend maakt bemind!

Voor mij was de Vereniging van OverheidsManagement en de daaraan verbonden Verkiezingen van Overheidsmanager en Overheidsorganisatie van het Jaar ver weg en redelijk onbekend. Tot ik zelf werd genomineerd voor Beste Overheidsmanager van het Jaar 2021 en zelfs eindigde als finalist. Dat heb ik ervaren als een mooi cadeau. In de eerste plaats vanwege de waardering voor mijn eigen organisatie die eruit spreekt. Maar het was voor mij ook persoonlijk een mooi cadeau door de mooie gesprekken met de jury,  de verbreding van het netwerk, de prachtige ervaring in de Ridderzaal en de ongelofelijk enthousiaste mensen die met passie voor de Vereniging van OverheidsManagement werken.

Ik wil mij langer verbinden aan het netwerk  van de VOM en meewerken om dat mooie cadeau te geven aan andere managers en overheidsorganisaties. Deel uitmaken van de jury Beste Overheidsorganisatie van het Jaar is daarvoor een schitterende plek.

In het dagelijks leven ben ik gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Westerkwartier. Een prachtige in 2019 heringedeelde middelgrote gemeente in de provincie Groningen. Mijn missie, ook in dit netwerk, is om te laten zien dat verder weg van de randstad prachtige dingen gebeuren in de regio die in het licht mogen staan en die meer gezien mogen worden.