De genomineerden

Zeger Baelde

Zeger Baelde

Zeger Baelde is zich als directeur bedrijfsvoering van de RDW bewust van de complexe veranderopgave van zijn organisatie. Als leider in verbinding zoekt hij actief de interactie op met andere (overheids-)partijen. Door op verandering te sturen en ruimte te creëren voor innovatie, slaagt deze overheidsmanager erin om de organisatie toekomstbestendig te laten zijn.

Desirée Curfs

Desirée Curfs

Desirée Curfs is een verbinder pur sang. Als directeur Stroomopwaarts in het participatiebedrijf van de gemeente Maassluis, Schiedam en Vlaardingen creëert zij dwarsverbanden tussen deze gemeente, maatschappelijke organisaties, ondernemers en inwoners. Met haar visie inspireert zij haar medewerkers het verschil te maken voor een ander. Als een bevlogen overheidsmanager is zij met haar organisatie het boegbeeld van het werkveld van het sociale domein.

Rob Keet

Rob Keet

Rob Keet, Teamleider Grootschalig Optreden bij de Nationale Politie, eenheid Noord-Holland, toonde zich een ware ‘Leider in Verbinding’ tijdens het oplossen van de moord op Milica van Doorn. Hij wist goed te balanceren tussen de media, de bevolking en de wetenschap en wist hen allemaal op juiste wijze bij de opsporing te betrekken. Mede door zijn volhardendheid en visie in nieuwe opsporingsmethodieken was hij niet alleen van betekenis voor de zaak van Milica van Doorn, maar ook voor vele andere cold cases.

Abigail Norville

Abigail Norville

Abigail Norville heeft als directeur Human Resources, Communicatie en Juridisch bij de gemeente Rotterdam een nieuwe wind laten waaien in de organisatie. Door verbindingen te leggen binnen en buiten de eigen organisatie weet zij in de hectiek van Rotterdam als organisatie en als stad in te spelen op sociale, maatschappelijke en juridische ontwikkelingen. Met haar creatieve werkwijze, inspireert zij haar collega’s out of the box te denken en tot nieuwe inzichten te komen.

Emine Özyenici

Emine Özyenici

Als Directeur Informatievoorziening en Inkoop draagt Emine Özyenici bij aan ‘een veiliger en rechtvaardig Nederland’. In deze tijd van digitalisering wordt het steeds belangrijker om als overheid goed te kunnen opereren in de informatiemaatschappij. Emine en haar team krijgen daardoor een steeds belangrijkere rol. Als inspirator voor haar omgeving, zet zij haar expertise, creativiteit en enthousiasme in om tot innovatieve oplossingen te komen.